sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Tulipahan kakku 2-vuotiaalle

En ole aikoihin tehnyt täytekakkua. Lapsilla on synttärit ollut viimeksi joko puistossa, jonne tein tällaisen keksilinnan, tai sitten synttäreitä on vietetty touhu-peuhu-riehumis-paikassa, jossa eväät on paikan puolesta. Mies valitsee omina juhlapäivinään mieluummin pannukakkua kuin täytekakkua, joten hänellekään ei ole tullut leivottua.

Nyt kuitenkin parin päivän varoitusajalla kälyni pyysi kylään ja tuumattiin, että pidetäänpä tuplasynttärit samalla, koska hänen miehellään on sama syntymäpäivä kuin meidän nuorimmalla. Lupasin tehdä kakun. 

Kakusta tuli sellainen jokaiselle jotakin sekasotku! :) Välissä on moussemaista sitruunatäytettä ja vadelmamoussea. Kakun pinnalla on osittain suklaata, mutta koska yksi lapsistani ei syö suklaata, ajattelin häntä ja päällystin osan kakusta rahka-kermavaahdolla ja mansikoilla. Kälyn mies ei oikein piittaa mansikoista, joten kakusta löytyy kohtia, joissa ei ole mansikkaa. :D Ja pienelle 2 vuotta täyttävälle prinsessalle täytyy tietysti olla prinsessa-koriste! 






Huomenna arvotaan! Vielä ehtii osallistimaan täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti